Σελίδες

Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

RAFTING VOL II (photos)

Καλησπέρα σε όλους σας!
Δειλά-δειλά έχουμε μπει όλοι σε Christmas mood και όλα πια μοιάζουν πιο όμορφα, πιο αισιόδοξα και πιο φωτεινά. Πιστεύω είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου.
Εκμεταλλευτείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων και χαρίστε δώρα, χαμόγελα, αγάπη... Όλοι το έχουν ανάγκη!!!
Επίσης, όσοι δεν δουλεύετε και μπορείτε, κάντε μικρές ή ακόμα καλύτερα, μεγάλες αποδράσεις. Είναι τόσο ωραία να ταξιδεύεις και να δεις άλλα μέρη...
Είμαι της άποψης οτι όσα χρήματα και να σπαταλάς για ταξίδια τόσο πλουσιότερος γίνεσαι... Ταξιδέψετε λοιπόν, και όχι απαραίτητα στα πιο πιο in και πανάκριβα μέρη. Παντού είναι ωραία αρκεί εμείς να έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε το όμορφο...

Στο προηγούμενο ποστ σας είχα υποσχεθεί για περισσότερες φωτογραφίες απο την εκδρομή μου στη Δημητσάνα. Μπορεί να άργησα λίγο, έχω πολύ περιορισμένο χρόνο γι'αυτο και δεν γράφω συχνά, αλλά σήμερα ξέκλεψα λίγο χρόνο για να δείτε και εσείς, όσοι δεν έχετε πάει αλλά και εσείς που πήγατε να θυμηθείτε, πόσο ωραία είναι να διασχίσεις το ποτάμι και να δεις μια άλλη εκδοχή της φύσης. Γιατί λόγω του νερού η φύση είναι πολύ διαφορετική, είναι  σε έξαρση, γεμάτη χρώματα, ευωδιές και ζωντάνια. Γιαυτό και αξίζει να κάνεις rafting, γιατί εκτός οτι είναι μια πολύ ωραία αθλητική δραστηριότητα, βλέπεις και τη φύση απο μια άλλη οπτική γωνία!

Τώρα που ξαναβλέπω τις φωτογραφίες αισθάνομαι ευλογημένη που ζω σε ένα απ τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, στην Ελλάδα μας! Είναι ευλογημένη αυτή η χώρα. Έχει τόσα πανέμορφα και παρθένα μέρη για να επισκεφτείς.. Μην χάνετε ευκαιρία να την εξερευνήσετε!


Απλά μαγικά!!!


Rafting

Εξερευνώντας το τοπίο 

Φαντάζομαι την άνοιξη θα είναι υπέροχα εδώ..

Πεντακάθαρα νερά


Hiiii :)

Ζωγραφιά...

Το δέντρο έχει πέσει αλλά μπορείς να περάσεις απ κάτω σκύβοντας. 

Η γέφυρα της οικογενειας Λιάπη.. !

Τα λόγια είναι περιττά..

Εδώ ενώνετε ο ποταμός Λούσιος με τον ποταμό Αλφειό 


Τα παιδιά παίζει .... :D

Με παρέσυρε το ρέμα... λαλαλαλαΠεζοπορία μετα το rafting 


Αποκορύφωση... καταρράκτης Βροντού 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου