Σελίδες

Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

ITS RAFTING TIME

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό χειμώνα.
Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου. Πέρασε κι άλλος ένας χρόνος, γεμίσαμε με άλλες εμπειρίες, εικόνες και παραστάσεις. Άλλες καλές και άλλες άσχημες... Τελικά αυτό που απομένει όσα χρόνια και να περνάνε είναι οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες και η γνώση. Φρόντισε λοιπόν να γεμίσεις με ωραίες αναμνήσεις και με πολύ γνώση!!! Και σίγουρα, να φροντίσεις να έχεις "ωραίους" ανθρώπους γύρω σου, μην αναλώνεσαι με πράγματα και άτομα που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Γιατί πολύ απλά σου απορροφάνε όλη την ενέργεια και εσύ μένεις στάσιμος και άπρακτος.
 
Εγώ πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο στη Πελοπόννησο συγκεκριμένα στη Δημητσάνα και στα γύρω χωριά. Με μια πολύ ωραία ομάδα πήγαμε για Rafting στο ποταμό Λούσιο. Ήταν η πρώτη μου φορά αλλά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το τοπίο ήταν μαγικό, η ομάδα υπέροχη, οι δάσκαλοι πρόθυμοι να μας ξεναγήσουν σ'αυτα τα πανέμορφα μέρη και φυσικά το φαγητό πεντανόστιμο...

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την εμπειρία και την υπέροχη φύση, εκεί ένιωσα την εποχή του φθινοπώρου με τα ωραία χρώματα και με το κατάλληλο κρύο..  Ακόμα δεν έχω όλες τις φωτογραφίες για να τις αναρτήσω αλλά μόλις μου τις στείλουν θα δείτε και εσείς τι εννοώ..
Οργανωθείτε και κάνετε εκδρομές και αθλητικές δραστηριότητες, πιστέψτε με είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας.

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία αυτή την εκδρομή και πού όλοι γίναμε μια μεγάλη παρέα σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Η ζωντανή απόδειξη οτι δεν χρειάζεται να είσαι κολλητός με τον άλλον για να περνάς καλά αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρχει καλή διάθεση και κοινά ενδιαφέροντα.
Ανυπομονώ για την επόμενη εξόρμηση  :)

ENJOY xxxΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου