Σελίδες

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

RINGJALLJA E SHPIRTITMirmëngjes te dashur miq .

E martë e madhe sot dhe java e torturave të Jezu Krishtit ka filluar dhe vazhdon deri në Ringjalljen ne tij.
Le të shikojmë ringjalljen e Krishtit si ringjalljen tonë , ringjalljen dhe liberalizimin e shpirtit tonë .
Le të kthehemi pak mbrapa dhe te mendojme cfar kemi ber dhe cfar kemi thene.
Kurrë nuk është vonë për t'u penduar , per te kërkuar falje dhe më e rëndësishmja për te dhene dashuri !

" ... Nëse doni të qehtesoni shpirtin tuaj , atëherë DASHURO, FAL dhe KONTRIBO... !"
                                
                                                                                             JEZU KRISHTI.

Le ta bejme veper kete mësim te Jezu Krishtit në jetën tonë të përditshme .... duke dhene dashuri !
Ikonat jane nga kisha e vogel qe vete shpesh.